BestPrice.gr

La Roche Posay Anthelios XL SPF 50+ Cream Comfort χωρίς άρωμα 50ml


Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες


La Roche- Posay

21,44 € με ΦΠΑ.

Πληροφορίες

Αντηλιακή κρέμα προσώπου χωρίς άρωμα. Με πλούσια ενυδατική υφή για άνεση. 

Βέλτιστη προστασία από την ακτινοβολία UVB με SPF 50+ και από την UVA με PPD 39. Δύο φορές πιο υψηλή προστασία σε σχέση με το όριο των συστάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Mexoplex®. Δε δημιουργεί ατέλειες.

ΝΕΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΥΦΗ ΚΡΕΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ. Ενυδάτωση και άνεση που διαρκεί. Γρήγορη απορρόφηση. Δεν αφήνει λευκά ίχνη. Δεν κολλάει.

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι επικίνδυνη. Αποφεύγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο βρεφών και μικρών παιδιών. Τα αντηλιακά προϊόντα δεν εξασφαλίζουν 100% προστασία από την UV ακτινοβολία. Aποφεύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο τις ώρες της έντονης ακτινοβολίας, ακόμα κι αν φοράτε αντηλιακό. Εφαρμόστε το προϊόν ακριβώς πριν την έκθεση στον ήλιο. Χρησιμοποιείτε αρκετή ποσότητα και ανανεώνετε συχνά την εφαρμογή κυρίως μετά το κολύμπι, το ξέβγαλμα με νερό ή το σκούπισμα με πετσέτα, ώστε να διατηρείται η αρχική προστασία. Φοράτε στα παιδιά καπέλο, μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου. Αποφεύγετε την εφαρμογή στην περιοχή των ματιών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με νερό. Αποφεύγετε την επαφή με τα ρούχα.