BestPrice.gr

Klorane Mε Μανόλια για Εκτυφλωτική Λάμψη 400ml & Ξηρό Σαμπουάν Με Βρώμη 50ml


Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες


KLORANE

11,69 € με ΦΠΑ.

Πληροφορίες

Η καινοτόμος σύνθεσή του μας επιτρέπει να εισάγουμε 2 φορές λιγότερη σιλικόνη, προσφέροντας παράλληλα εξαιρετική απαλότητα και λάμψη σε κάθε τύπο μαλλιών. Χάρη στην κρεμώδη σύνθεσή του, τυλίγει το στέλεχος της τρίχας με απαλότητα, προστατεύοντάς την χωρίς να τη βαραίνει. Η ιριδίζουσα υφή του κάνει το προϊόν ακόμα πιο αποτελεσματικό.

Ιδανικό για να δώσει λάμψη στα μαλλιά που θαμπώνουν από τις καθημερινές επιθέσεις, Το Σαμπουάν λάμψης με κερί μανόλιας της KLORANE τυλίγει την τρίχα με απαλότητα για να την ενυδατώσει και να αποκαταστήσει το φυσικό προστατευτικό της φιλμ. Ο μοναδικός συνδυασμός κεριού μανόλιας και ενός αποκλειστικού συμπλέγματος λάμψης, δημιουργεί την πλούσια σύνθεση που λειαίνει τα λέπια και κατά συνέπεια την επιφάνεια της τρίχας η οποία αντανακλά πλήρως το φως. Τέλεια προστατευμένα, τα μαλλιά είναι απαλά, ελαστικά και ανάλαφρα. Η φυσική λάμψη αναδεικνύεται. 

Δερματολογικά ελεγμένο – χωρίς parabens.

Μία μόνο εφαρμογή αρκεί. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Για να ενισχύσετε τη δράση του σαμπουάν, συνδυάστε το με τη Μάσκα λάμψης με κερί μανόλιας και το νερό λάμψης χωρίς ξέπλυμα.

400ml 

Τα Εργαστήρια Klorane δημιούργησαν αυτό το καινοτόμο προϊόν έτσι ώστε να μπορείτε να καθαρίζετε απαλά τα μαλλιά σας γρήγορα και εύκολα χωρίς νερό. Πρακτικό και εύχρηστο, το πολύ απαλό με γαλάκτωμα βρώμης της KLORANE είναι ιδανικό για άτομα, που δεν προλαβαίνουν να λούζονται συχνά. Οφείλει τις καθαριστικές του ιδιότητες σε έναν καινοτόμο συνδυασμό παραγόντων με απορροφητική δράση που δρουν σαν σφουγγάρια, απορροφώντας το σμήγμα και τα κατάλοιπα από το τριχωτό του κεφαλιού. Τα μαλλιά ανακτούν όγκο και ανάλαφρη αίσθηση σε λίγα μόνο λεπτά. Υποαλλεργικό, για κάθε τύπο μαλλιών.

Εφαρμογή

Ανακινείστε καλά πριν τη χρήση και μετά ψεκάστε από απόσταση 30εκ στα μαλλιά ομοιόμορφα μικρή ποσότητα προϊόντος. Αφήστε να δράσει για 2 λεπτά και βουρτσίστε προσεκτικά, για να αφαιρέσετε κάθε ίχνος πούδρας.
Μην το εισπνέετε και αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά κρίνετε απαραίτητο.
50ml